fredag 26 oktober 2012

Tada!

Bild från igår! Den läker jättefint och så. Ringde pappa igår men det får vi prata om när jag sitter vid datorn..


8 kommentarer:

  1. Fan va läckert!! Glad och avundsjuk här =) Nu kommer du drabbas av villhamersjukan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!Det känns lite overkligt, som en gnuggis lixom, men den sitter där den sitter! När börjar den skorpa sig? Du som har koll.. Jag vet att man inte får pilla och det kommer vara en prövning i sig självt..

      Klart jag vill ha mer! Jag hade planerat en annan minnesgrej men nu prioriterade jag mormor, så på andra armen blir det också nåt. Sen kom jag på att Victor är skräckfantast och jag önskade mig en svart korp, en King-grej.. :) Kan inte du visa dina??

      Radera
    2. eftersom du blottade eller snarare luftade tatueringen tidigare än jag gjorde med den stora så borde den skorpa sig snabbare
      det brukade skorpa sig på några dagar..med mindre tatuering desto snabbare, så ett litet mesigt tecken som jag faktiskt en gång i tiden gjort, det skorpade sig blixtsnabbt. ser du? jag kan inte ge exakt dagar för det tecknet gjorde jag för 15 år sen, jag var full när jag gjorde det i amsterdam och skötte om det a la helosan salva på den tiden
      jag har gjort andra småttingar efter det, på mera ansvarsfullt sätt, de har alla läkt som den stora

      större tatuering har jag bara en och den skorpade sig inte riktigt iochmed läkningsmetoden men jag fick tvätta av död hud vid varje plastbyte.. ganska coolt, om man nu tycker sånt är coolt.. ehh
      pga mitt uppblåsta ego så mejlar jag dig en bild, min kroppsdekoration har jag liksom hittat på själv (jag förklarade min biomech fantasi för tatuerarproffset inom den kategorin, han skissade tills jag var nöjd)och som sagt, uppblåst ego vill inte dela med världen. som om de skulle vara intresserade osv.

      Radera
    3. Jag känner ju konturerna och det är några små små skorpor där jag antar att han flödat med färg, men inget som flagar av. Jag smörjer och smörjer och tvättar försiktigt på kvällen.. Men jag har ju sett folk som verkligen får långa revor som släpper, som man iiiiiinte får dra i. Det kommer väl kanske, det beror väl på hur huden funkar också. Tycker den kan vara färdig snart!

      Det känns lite som när man målat på nagellack och är superförsiktig med hur man använder händerna för att det inte ska bli förstört på en gång..

      Radera
  2. Svar
    1. Tack! :D Är du inte lite sugen du också?

      Radera
    2. Jo lite, men när jag försöker söka i mitt inre efter vad jag skulle kunna tänka mig tatuera så blir det bara tomt. Men jag ska fortsätta leta.

      Radera
    3. Ja det är nog dumt att göra det bara för att lixom.. Du hittar nog nåt när det är rätt. :)

      Radera