fredag 5 oktober 2012

Socialiserar mig..

Det känns som om jag knappt hinner hänga här, men det är väl kanske för att jag inte leker med datorn så mycket. Eftersom det tar några timmar att starta den, fast det gör jag ju ändå, och idag tog det 30 minuter att få igång lite musik, men det gjorde jag ju ändå. Datorn har lite bytts ut mot tvn, och telefonen, och Angry Birds! Haha.. Det är för övrigt väldigt mycket saker som jag reagerar på som visas på tvn.. Även om jag har ett "lekfullt språk" så känner jag att ordet "entreprenöriell" inte riktigt hör hemma i nyhetsmorgon, bland annat.

Men idag har jag varit helt social! Jag och N tog en middagspromenix med vovvarna, sen stod vi och pratade lika länge som vi hade promenerat. Jag frågade henne om hon kanske hade nån tanke på att åka förbi bolaget nån gång i veckan och det ville hon, nu. Hon är väldigt spontan av sig.. Sagt och gjort så åkte vi till bolaget, hon ville ta ett varv i köpcentret och där hittade hon en jacka och en mössa, jag hittade hårfärg och en fickspegel... Gah, jag känner hur trött jag är och meningarna ser jättekonstiga ut, och typsnittet ser ännu konstigare ut.. Men i alla fall, det var trevligt!

Orsaken till ölköpet var för att min sötaste U skickade sms igår och frågade om jag ville komma på fest nästa helg! Klart jag vill det! Förra partajandet gav så mycket energi och välmående..

Det här med dygnsrytm och sömn känner jag att jag måste hitta nån lösning på om jag ska umgås med folk på kvällstid.. Så jag får väl släppa lite på den, och sen ta upp den igen. Ikväll tänkte jag vara helt galen och vara uppe till typ.. elva? Eller, vaken i alla fall. Försöka.

Mm.. Nöjd, trött men nöjd.

1 kommentar:

  1. SÅ kan det vara.
    Men det är f*n klockrent!
    Något av det bästa jag sett! ;D

    SvaraRadera