tisdag 21 augusti 2012

Men så trivsamt det blev..

En hundbekant har tidigare berättat om att hon blev påhoppad av en man (hemlös dubbeldiagnos) som gav sig på hennes hund (nån slags större vallhund) och både hon och hunden blev traumatiserade och det var rättegång och allt sånt där.. Jag har inte riktigt fattat vem det var, förrens idag. 

Jag mötte grannen N som har en stor rottweiler, och grannen I som har en liten jack russel, de hade varit ute på promenix och den här tokfan hade hoppat på dem. Rottisen skällde så klart på honom (och hade försvarat dem) men det hindrade inte honom alls utan han skulle "piska ihjäl" hunden, som tur var så kände I igen honom och använde hans namn för att bryta av hans lilla attack. Han kom cyklande förbi när jag träffade dem så de pekade ut honom, och jag känner ju igen honom som en av de där som "hänger" vid centrum. Han har även varit och försökt sparka boll med ungjävlarna på gården.. 

Karln har alltså inga spärrar över huvud taget, och hans situation är det gamla vanliga, han är för sjuk för fängelset men för frisk för psyk, psyk behandlar inte dubbeldiagnoser så länge de har pågående missbruk. 

Det känns mysigt.. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar