onsdag 29 augusti 2012

Datorfanskap..

Han fick ännu ett hissyfit idag och skulle inte fungera. Efter mycket fixande och trixand så lyckades jag uppdatera, eller installera om, Chrome och nu trooooor jag att det funkar igen.

Fick i alla fall en jävla panik..

Dygnsvändandet går skitdåligt, eftersom att jag sover mina perfekta sju-åtta timmar när jag gör sånt. Istället för att köra en monstersömn så att dygnet faktiskt vänds. Jag drömde att jag fick ett sms av nån som jag saknar, kanske för att jag gett upp om att personen i fråga någonsin kommer att höra av sig. Det är ingen vits med att sakna folk som inte saknar tillbaka.. Istället hade jag fått sms från Ellos som bad om ursäkt för nåt tekniskt strul som jag helt missat och ville ge mig rabatt.

Inatt beställde jag katt- och råttmat, plus prenumeration på Illustrerad vetenskap! Som den heter.. Jag skrev fel förut och det är ju aningens jävla pinsamt, men jag har rättat det.

Två dagar i rad har jag blivit störd i den där magiska tiden mellan uppvak och kaffe. Igår när jag kommer ut så ser jag en kärring som bor i trappen bredvid med sin lilla vita jävla fula hund, min hund sätter igång och skäller eftersom det är en av hennes hatobjekt. Vad gör då kärringen?? Jo hon genar över gräsmattan rakt emot oss!! Det flög diverse ord åt hennes håll, jag har ingen som helst spärr när jag är nyvaken. Jag släpade i väg min hund till några andra grannar som stod och pratade lite längre bort och de påpekade att kärringen var så jävla full att hon knappt kunde gå. Härligt värre.. Sen ser jag hur SatansCollien kommer vaggande, återigen får jag släpa iväg min hund. Vi går upp och kissar och vänder bara för att se att Plymå-hunden (skäller som en tok och den har bitit min hund) är bakom oss.

Idag då, jo vi har två ungjävlar, eller apor snarare (de är ju uppenbarligen mer vilda än tama) som roar sig med att stå och skälla och yla utanför min balkong för att reta hunden (inte bara min), eller så tycker de att det är kul att peta upp pinnar till katterna. Vad tycker min hund om dem? Ja, hon gillar inte barn alls till att börja med.. Så när vi är på väg in från morgonkissen så möter vi en av ungaporna och den går rakt emot oss! Alltså rakt. Jag tycker inte att folk ska komma inom 20 centimeter ifrån mig över huvud taget. Jag sa åt den men den förstod ju inte och "hade inte gjort nåt nu"...

Sur är jag..

2 kommentarer:

  1. jag brukade kalla tidningen för vetenskapens värld förr också.. det var min hjärna som blandade ihop den med tv-programmet så du är inte själv

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt att höra! :) Köpte ett lösnummer igår när jag var och handlade..

      Radera