måndag 21 maj 2012

Måndagen..

Den här dagen var skit redan innan den hunnit börja.. Och nu verkar Tjej hängig.

3 kommentarer:

  1. min ronja har varit såå hängig idag att hon lurat mig att sova hela dagen. jag skojar faktiskt inte.. det är värmen och hon har inte föredragit mitt sällskap senaste veckorna eftersom hon är sur på mig, men idag hoppade hon upp i sängen bredvid mig så sa hon miao.. jag fick bädda iordning på martins sidan.. så la hon sig dig helt utslagen resten av dagen med mig lika utslagen jämte sig. värmen är det här iaf. hittade en svart venup i soffan på nedervåningen lika utslagen nu när jag har vaknat. black hole sun!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det skulle väl kanske kunna vara värmen, det var rätt varmt när solen låg på sovrummet.. Hela fm alltså. Men hon kräkade också och det brukar hon iofs göra eftersom hon alltid kastar i sig maten men hon har inte gjort det på flera veckor nu..

      Radera
    2. min Venup kräktes alltid upp maten för att hon glufsade i sig allt på en gång. smal som en sticka. vetten sa att jag skulle hälla upp den plant på en platt talrik samt byta mat, så nu käkar hon bozita senitive stomach and diet.. fungerar hur bra som helst, hon äter både mjuk och torrmaten
      innan var hon som en bulimiker

      Radera