fredag 27 april 2012

Cold and empty..


Jag kunde ju inte somna igår.. Har sovit skitdåligt och har förbannat ont överallt och det är en sketen jävla dag. Jag vet inte vad jag håller på med över huvud taget..

8 kommentarer:

  1. Vill du tjöta om det på Skype?
    Jag är bra på att lyssna och såntdära.

    SvaraRadera
  2. uscha.. belöna dig med gott? som gör dig gladare
    jag var vaken till 8 imorse tror jag det var, sen krasha jag till sömns, så du får ju kolla om någon annan är vaken när du är inte kan sova

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, kanske det. En gång i månaden får man nomma exakt hur mycket man vill! Jag lyckades kolla på nya Grey´s Anatomy dessutom, det brukar få mig att gråta som ett barn, och det var precis vad det gjorde. Plus den där låten. Plus livet lixom.

      Jag försökte sova, måste hålla någorlunda tider med tanke på hunden, stoppade i mig ett par sovknark och ett gäng buspiron, men inte somnade jag för det. Däremot så är jag "bakis" av dem..

      Radera
    2. ja.. jag borde sova då han bredvid mig sover.. lite tråkigt när jag sover halva lördag och söndag men jag föredrar nattetid, det är mindre ångestframkallande än dagtid för min del
      lugnt och skönt när alla andra sover, mindre stressat.. hemska sanning

      Radera
    3. Jag håller helt med dig, det är så skönt med nätter.. Förutom att man faktiskt måste handla mat ibland och göra andra saker med resten av världen. Om jag fick välja själv skulle jag gärna vara vaken om nätterna.. Eller, det är ännu bättre när man får gå och lägga sig tidigt och gå upp typ fyra fem på morgonen, det är nog då jag trivs bäst. Men jag har alltid haft sömnproblem och dygnet rör sig alltid några timmar framåt, om du förstår hur jag menar?

      Radera
  3. ja, jag tror det
    jag hatar att gå lägga mig men älskar att sova, så har det alltid varit men mår väldigt bra av att komma upp tidigt jag med
    när jag väl råkat somna av trötthet tidigt kvällen innan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa.. Det är det bästa, att somna tidigt av riktig trötthet och sen vakna tidigt och få ta sitt kaffe ifred medan resten av världen sover. Well, jag vaknade innan tre idag! På eftermiddagen..

      Radera