lördag 31 mars 2012

Håller på Inka-indianerna.

Äh, jag är så jävla less och besviken på folk. I allmänhet. Att avstå från sin jävla köttbit är tydligen helt omöjligt. Eller att avstå från vilket tvprogram som nu visas exakt när det ska släckas. Det är så jävla patetiskt! Idag hoppas jag verkligen att Inka-indianerna har rätt om sin domedagsprofetia..

Jag är inte den som propagerar för att alla ska vara vegetarianer, det har jag aldrig gjort. Jag vill inte ha andra människors åsikter nedtryckta i halsen och trycker således inte mina i halsen på nån annan.. Jag pratar gärna om det, jag upplyser gärna om det och jag delar gärna med mig av min mat till andra, men jag tvingar ingen. Jag kräver inte att det ska lagas nåt speciellt till mig om jag ska nånstans, men jag uppskattar det mycket när någon gör det. Jag hade sambo en gång i tiden och han fick såklart äta vad han ville, jag lagade det inte, men jag hindrade inte honom. Nu var han en idiot på många vis som inte hade med hans mathållning att göra, men ändå.

Men sen tänker ju sällan folk över huvud taget på nånting någonsin heller.. Ingen bryr sig. Ingen ser längre än vad näsan räcker. Folk är korkade också, fruktansvärt korkade. Det har inget med dagens specifika irritation att göra, det är bara min allmänna åsikt..

Aja, nog för idag.

Tillägg

Läser en kommentar på fejjan: "Människan behöver en viss mängd animaliskt protetin, dvs KÖTT - för att fungera både mentalt och fysiskt.", och konstaterar att jag väl är död då..

3 kommentarer:

  1. sv;
    Hahahaha men det var ju så det kändes också! ;)
    Det verkar funka nu, välkommen tillbaka! ;D

    Vi släckte lamporna iallafall, har druckit vin och ätit godis i sällskap av de levande ljusen!

    SvaraRadera
  2. sv;
    Konspirationsteorier är inte riktigt bra för min mentala hälsa tror jag. Varje gång jag fördjupar mig lite i nåt sånt blir jag alldeles hispig och känner mig smått psykiskt störd i flera dagar efteråt (insanity is the only sane reaction to an insane society?). Jag är lite rädd att jag ska börja tro på såna här våldsamt bisarra grejer. typ som att brittiska kungahuset egentligen härstammar från aliens, så jag brukar akta mig för sånt...

    SvaraRadera
  3. Jodå vettu, googla David Icke, jag tror han är ganska insyltad i det där.
    Jordens undergång tycker jag på nåt sätt känns lite uttjatad, den har ju förutspåtts och inte inträffat ett par gånger förut, det tappar lite wow-effekt ;)

    SvaraRadera